Jdi na obsah Jdi na menu
 


recenze - na akce nejen ze slevových portálů

Po téměř 5ti letech od návratu z Austrálie a Zélandu mě nepřestává překvapovat jak některé věci v Česku fungují. Z velké části se totiž stává, že neobdržíte služby, jaké jste očekávali. Ať už jde o návštěvu jakéhokoliv úřadu - která se pro většinu z nás stává noční můrou a je třeba si vzít několika denní dovolenou na vyřízení věcí, které by neměli zabrat více než pár minut nebo koupě zážitku přes slevový portál a následné zjištění, že nabízená vyšperkovaná služba končí většinou těma vymazlenýma větama na papíru, ale o realitu se moc neopírá. 

Bylo to tak vždycky, jenže až poté co jsem začala žít a využívat služeb i v jiné zemi, jsem pochopila, že ne vždycky to musí být noční můra na kterou by jste nejraději zapomněli. Otázkou tedy zůstává proč u nás nejsme schopni dosáhnout stejné kvality služeb jako jinde. 

Rozhodla jsem se tedy založit rubriku recenze - kde budu popisovat zážitky tak jak jsem je vnímala já, kolikrát jsem se totiž přistihla, že když pročítám stránky, kde mají rubriku reakce našich zákazníků, přemýšlím, jestli jsou to reální lidé nebo jestli si někdo ze zaměstnanců sedl k počítači a čas od času vyrobí nějakou kladnou recenzi, aby si zajistil příliv zákazníků. 

 

 

 

 

 

Příspěvky

hrůzostrašné wellness - hotel Morris Česká Lípa

1. 5. 2017

hrůzostrašné wellnessování v hotelu Morris

 

Polygon - letiště Věkoše HK a jízda v Porsche, která se nakonec nekonala

30. 4. 2017

 

Quick game

30. 4. 2017

 

TepFaktor

30. 4. 2017