Jdi na obsah Jdi na menu
 


Australia Day

27. 1. 2011

Tak včera proběhl v Perthu, asi jeden z nejvíce slavených svátků a to Australia Day.

Všichni se oblékli do triček s austr.vlajkou, případně měli namalováno přímo na obličeji a vyrazili na BBQ. Ani my jsme nezůstali výjimkou, a tak jsem skončila u Jany s Jirkou a jejich spolubydlícíma... žrádla opět neskutečné množství, parta lidí příjemná a o zábavu bylo postaráno :-)) večer jsme vyrazili podívat se ke Swan River na ohňostroj. Tolik lidí jsem tu snad ještě pohromadě neviděla...každý směřoval do parku, ulice byli narvané a my se snažili držet při sobě aby jsme se neztratili, protože šance, že by jsme se pak ještě našli, byla víceméně nulová :-))

Konečně jsem si užila pohled na ohňostroj, aniž by mi umrzali ruce a nohy :-P Navíc začal opravdu včas a podívaná to byla suprová :)

Den předtím byla Kaplan Párty - tentokrát tam tolik lidí nebylo - já dorazila až po 10h. (byla jsem v práci) a pak jsme (většinou češi, pár brazilců a turků) pokračovali do Mustangu na salsa párty. Musím říct, že ačkoliv moc "party girl" nejsem (spíš vůbec ne) tak salsa akce mě berou :-)

Budeme tam muset někdy vyrazit jen v holčičím složení, protože je pak téměř 100% šance, že se vás tam někdo z brazilců, kolumbijců či jiné národnosti tancující salsu ujme a naučí vás to :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář